Toggle Menu

Offerte

geheel vrijblijvende prijsaanvraag

Hartelijke dank voor uw bericht, wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen een reactie van ons heeft.
Hartelijk groet, Team Utrecht City Meetings

Koffie / Thee:

Overnachting:

boeken:

welkom@UtrechtCityMeeting.com
Over ons

Over ons

Utrecht City Meetings bestaat uit een klein team van enthousiaste mensen met hart voor onze gasten én voor Utrecht. We denken graag met u mee bij het organiseren van een evenement of bijeenkomst en we vinden het belangrijk dat we helderheid en flexibiliteit bieden. Dit doen we onder andere door één contactpersoon voor u te hebben voor alles: van vergadering tot diner tot overnachting.

Oprechte aandacht hebben we niet alleen voor onze gasten, maar ook voor het milieu. Daar hebben onze gasten tenslotte ook weer iets aan! Dit doen we door kleine aanpassingen te doen aan onze huidige producten en services, maar ook aan nieuwe innovatieve groene oplossingen dragen we graag ons steentje bij. We zijn dan ook erg trots op onze Green Key Silver status.

Naast onze Green Key status, vinden we het ook belangrijk dat onze locaties gasten inspireren. Bij Utrecht City Meetings vindt u dan ook alleen maar ruimtes met een verhaal. Niet alleen bieden wij karakteristieke ruimtes, ze bevinden zich ook allemaal op een locatie midden in het centrum van Utrecht.

Wij zijn een full service bedrijf dat alles voor u kan verzorgen: vergadering, overnachting, (externe) activiteiten, diner, borrel, lunch, private dining, bedrijfsfeest en meer. 

Utrecht City Meetings is onderdeel van Utrecht City Concepts: een kwaliteitssleutel voor bijzondere concepten, allen echt Utrechts, uniek, bijzonder, authentiek, helder, nuchter, warm en vol passie. Kwaliteit en inspiratie, dát mag u van ons verwachten; van jaarmeeting tot huwelijksnacht.

This website is brought to you by Lawless & Lotski