Toggle Menu

Offerte

geheel vrijblijvende prijsaanvraag

Hartelijke dank voor uw bericht, wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen een reactie van ons heeft.
Hartelijk groet, Team Utrecht City Meetings

Koffie / Thee:

Overnachting:

boeken:

welkom@UtrechtCityMeeting.com

Help! Het is secretaressedag!

Word jij ook altijd al nerveus van het idee? Secretaressedag! Hoe bedank je degene die je al vaker uit de brand heeft geholpen dan de brandweer per dag uitrukt, die jouw partners verjaardag beter weet dan jij zelf, die een ster is met jouw agenda en die jouw minder mooie en gestresste kant al vaker heeft gezien dan je lief is...

Een bloemetje is altijd welkom, en een lief gebaar, maar het kan natuurlijk altijd origineler. Met deze do's en don'ts heb je snel en makkelijk een verrassend cadeau geregeld. 

DON'T
Een cadeau dat op kantoor te gebruiken is, is geen cadeau. Blijf weg van die gouden schaar, een nieuwe pen of laptoptas. Best case scenario: je assistent vindt het handig. Worst case: je vindt dat hij/zij het nodig heeft om beter werk te leveren.

DON'T
De reclame verenigt de mooiste momenten des levens en bekroont ze met een doos Merci. Jammer genoeg zegt een doos Merci in het 'echte leven' vooral dat de gever echt niets beter weet te bedenken, of, erger nog, dat het hem/haar te weinig interesseert. Niet de boodschap die we zoeken!

DON'T
Blijf weg van de cadeaus die je jouw partner ook zou geven - beiden zijn belangrijke mensen in je leven, maar behoud hier een duidelijk onderscheid in! Nóg erger is hetzelfde cadeau voor jouw assistent bestellen als hij/zij ooit voor je heeft geregeld om mee naar huis te nemen.

DO
Gebruik dit moment om weer even goed na te denken over wat je weet over je assistent. Van zijn/haar favoriete parfum tot de lievelingsbakker, met een beetje persoonlijke informatie wordt een cadeau gelijk een schot in de roos waarmee je duidelijk overbrengt dat je luistert.

DO
Een belevingscadeau is vaak een goede optie wanneer je niet precies weet wat te geven. Je bevestigt dat vrije tijd belangrijk is en dat je jouw assistent een mooie ervaring gunt. Als er over smaak te twisten valt, dan ondervangt een belevingscadeau het twistpunt. Denk bijvoorbeeld aan een bon voor een hotelovernachting in een mooi boetiekhotel, of een diner bij je favoriete restaurant. Een mooie bijkomstigheid is dat je ook een bon voor een bepaald bedrag kunt geven, en dus vaak veel kanten op kunt met zo'n cadeau. Een dagje sauna is natuurlijk ook nooit weg!

DO
Geef iets waaruit duidelijk jouw waardering blijkt. Of je een grote of een kleine portemonnee hebt, zoek een cadeau waaruit blijkt dat je erkent dat jouw assistent het hele jaar door veel voor je doet - en dat je dat ziet. 

DO
Een cadeaubon is misschien het meest cliché cadeau dat je kunt geven, maar de juiste bon kan het beste cadeau zijn. Blijf echter weg van de VVV of Bol.com bon, dat kan iedereen. Een mooie woonwinkel, een parfumerie of een unieke herenwinkel is dan een beter alternatief.

Maak gebruik van vandaag om jouw waardering te uiten, of zorg het hele jaar door voor een waardering door het leven van jouw assistent makkelijker te maken. Wist je dat hij/zij nu alles, van vergaderlocatie tot restaurant en hotel, op 1 plek kan regelen? Bekijk snel Utrecht City Concepts voor de mogelijkheden!

This website is brought to you by Lawless & Lotski