Toggle Menu

Offerte

geheel vrijblijvende prijsaanvraag

Hartelijke dank voor uw bericht, wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen een reactie van ons heeft.
Hartelijk groet, Team Utrecht City Meetings

Koffie / Thee:

Overnachting:

boeken:

welkom@UtrechtCityMeeting.com

Utrecht City Meetings is een feit!

Het begin

Het begon in oktober 2008 met twee kleine vergaderzalen in het souterrain van het kantongerechtsgebouw: het gebouw aan het Vrouwe Justitiaplein schuin tegenover de oude rechtbank van Utrecht. Restaurant De Rechtbank doet er alles aan om niet alleen haar dinergasten maar ook haar vergadergasten te voorzien van alles wat zij nodig hebben. Steeds weer gaan vergadergasten tevreden de deur uit wat ervoor zorgt dat we aan twee zalen niet genoeg hebben; tijd voor uitbreiding dus. 

Het middenstuk

In 2013 zijn we daarom samen gaan werken met onze buren van Het Utrechts Archief. Bij het Utrechts Archief zijn namelijk niet alleen de oudste documenten van de stad en de provincie te vinden, gasten kunnen hier ook gebruik maken van twee prachtige zalen. De Rechtbank is met vier zalen inmiddels een serieuze vergaderlocatie in het centrum van Utrecht. Daarnaast maken vergadergasten ook steeds vaker gebruik van het bij De Rechtbank horende Court Hotel met 27 kamers, zo kunnen zij na een succesvolle bijeenkomst de dag afsluiten met een diner en aansluitend overnachten: de perfecte combi!  

Nu!

Vergaderen anno 2016 is méér dan rond de tafel zitten in een zaaltje met tl-licht. Een vergaderlocatie moet voorzien zijn van de juiste faciliteiten, moet goede service bieden en moet gasten inspireren. Niet alleen vrijetijdsgasten willen iets bijzonders, ook de zakelijke gast is steeds meer op zoek naar een beleving. Met dat in gedachten zijn we in februari aan de slag gegaan om vergaderen bij De Rechtbank nóg beter te maken. Er is iemand aangenomen die zich puur en alleen met ons vergaderproduct bezig houdt, het groups & events team zit klaar om alles te organiseren, de chefkok heeft de lekkerste snacks bedacht voor tijdens de vergadering en… we hebben er nog vier monumentale zalen bij gekregen. Ook op hotelgebied staan we niet stil: in 2014 opende Mother Goose haar deuren en in 2015 is Eye Hotel geopend. 

Met acht prachtige vergaderzalen, één grote netwerkborrelzaal, ruim 90 hotelkamers, drie restaurants en eigen parkeerplekken allemaal in het centrum van Utrecht zijn we inmiddels meer dan zomaar een vergaderlocatie. Daarom hebben we ervoor gekozen om al onze krachten te bundelen en samen te brengen onder de naam Utrecht City Meetings. Of een gast nu twee uurtjes wil vergaderen met vijf personen of op zoek is naar een locatie waar twee dagen lang inspirerende sessies plaats kunnen vinden: Utrecht City Meetings is de juiste partner voor het organiseren van een succesvolle bijeenkomst in het hart van het land.

U bent van harte welkom bij Utrecht City Meetings!

This website is brought to you by Lawless & Lotski