Toggle Menu

Offerte

geheel vrijblijvende prijsaanvraag

Hartelijke dank voor uw bericht, wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen een reactie van ons heeft.
Hartelijk groet, Team Utrecht City Meetings

Koffie / Thee:

Overnachting:

boeken:

welkom@UtrechtCityMeeting.com
Food & Drinks

Food & Drinks

Bij een succesvolle bijeenkomst hoort de juiste verzorging wat betreft eten en drinken. Wij zorgen graag voor (biologische) koffie en thee, water en een heerlijke lunch. Ook gezonde en iets minder gezonde (maar wel lekkere) snacks kunnen geserveerd worden tijdens de bijeenkomst, denk hierbij aan een smoothie van vers fruit, yoghurt met superfood of een bittergarnituur. 

Opties voor een lekkere lunch

Voor de lunch bieden wij meerdere mogelijkheden: van even gauw een broodje in de zaal zodat er gewoon door vergaderd kan worden tot een uitgebreide lunch in ons restaurant om de gedachten even te verzetten. Bevat uw bijeenkomst een externe activiteit? Dan bieden wij ook een lunchpakket to go aan! 

Dineren

Na afloop nog borrelen en/of dineren? Ook dat is geen probleem: u heeft de keuze uit twee gedeeltes in ons restaurant De Rechtbank. Mocht u liever dineren in een besloten ruimte met alleen uw gezelschap dan is private dining in al onze ruimtes een mogelijkheid; zo kunt u gewoon door vergaderen en ondertussen genieten van een heerlijk diner bereidt door onze chefkok. 

Prijzen food & drinks

Koffie- en thee arrangement Dagdeel € 7,75 p.p. | Dag € 12,95 p.p.

Verse sappen € 3,25 p.p.

De Rechtbank lunch € 15,95 p.p. (twee dikke boterhammen – een zacht bolletje met kroket – groene salade, melk – jus d’orange – mineraalwater)

De Rechtbank lunch deluxe € 19,95 p.p. (één kopje soep - twee luxe belegde harde broodjes - loempia met chilisaus – groene salade, melk - jus d’orange – mineraalwater)

Smoothie van vers fruit € 3,50 p.p.

Yoghurt met superfood € 5,75 p.p.

Cruditees met houmous € 3,75 p.p.

Bittergarnituur € 13,50 per portie

Antipasti "De Rechtbank" € 21,50 per portie

Driegangendiner € 33,50 p.p.

This website is brought to you by Lawless & Lotski