Toggle Menu

Offerte

geheel vrijblijvende prijsaanvraag

Hartelijke dank voor uw bericht, wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen een reactie van ons heeft.
Hartelijk groet, Team Utrecht City Meetings

Koffie / Thee:

Overnachting:

boeken:

welkom@UtrechtCityMeeting.com
Over ons

Over ons

Vergaderen in een monumentaal pand in hartje Utrecht

Utrecht City Meetings bestaat uit een klein team van enthousiaste mensen met hart voor onze gasten én voor Utrecht. We denken graag met u mee bij het organiseren van een evenement of bijeenkomst en we vinden het belangrijk dat we helderheid en flexibiliteit bieden. Dit doen we onder andere door één contactpersoon voor u te hebben voor alles: van vergadering tot diner tot overnachting.

Milieubewust vergaderen

Oprechte aandacht hebben we niet alleen voor onze gasten, maar ook voor het milieu. Dit doen we door kleine als innovatieve aanpassingen te doen aan onze huidige producten en services. We zijn dan ook erg trots op onze Green Key Silver status.

Monumentaal pand met een verhaal

In het voormalig kantongerecht van Utrecht biedt Utrecht City Meetings karakteristieke ruimtes met een verhaal, zo vergadert u bijvoorbeeld in de voormalige rechtszaal. 

Onze vergaderzalen zijn niet alleen inspiratieplekken met een verhaal, ook zijn ze allen gelegen in het hart van Utrecht op loopafstand van het Centraal Station.

Full service

Wij zijn een full service bedrijf dat alles voor u kan verzorgen: vergadering, overnachting, (externe) activiteiten, diner, borrel, lunch, private dining, bedrijfsfeest en meer. 

Utrecht City Concepts

Utrecht City Meetings is onderdeel van Utrecht City Concepts: een kwaliteitssleutel voor bijzondere concepten, allen echt Utrechts, uniek, bijzonder, authentiek, helder, nuchter, warm en vol passie. Kwaliteit en inspiratie, dát mag u van ons verwachten; van jaarmeeting tot huwelijksnacht.

This website is brought to you by Lawless & Lotski