Toggle Menu

Offerte

geheel vrijblijvende prijsaanvraag

Hartelijke dank voor uw bericht, wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen een reactie van ons heeft.
Hartelijk groet, Team Utrecht City Meetings

Koffie / Thee:

Overnachting:

boeken:

welkom@UtrechtCityMeeting.com
De Refter

De Refter

Sommige gelegenheden vragen om wat extra exclusiviteit, voor die gelegenheden is er de Refter: een prachtige ruimte helemaal boven in het pand waar wij private dining verzorgen. De schuine ramen zorgen voor een zee van licht en de houten balken geven de ruimte een authentiek karakter. De whitewash houten vloer, tafel en de industriële lampen maken deze sfeervolle ruimte compleet. 

In deze ruimte staat speciaal en alleen voor úw gezelschap een lange tafel klaar, gedekt met prachtig servies, chique wijnglazen en linnen servetten. In de aangrenzende keuken wordt uw diner bereidt door een privékok. We stellen graag in overleg met u een menu samen voor het hele gezelschap. 

Vooraf is het mogelijk een aperitief te drinken achter in de ruimte, daarna kunt u aan tafel en wordt een diner uitgeserveerd in twee, drie of vier gangen. Natuurlijk is er alle ruimte voor het geven van een presentatie en/of speech. 

Geen formeel diner aan tafel maar liever een iets informelere setting? Kies dan voor een walking dinner: diverse gerechten van onze menukaart worden op kleine bordjes gepresenteerd zodat iedereen al staand kan eten. Zo geniet u van verschillende gerechtjes en terwijl u niet de hele avond op dezelfde plek zit en dus bij kunt kletsen met wie u maar wilt. Ideaal voor bijvoorbeeld een netwerkgelegenheid of lancering van een nieuw product. 

De Refter is zowel doordeweeks als in het weekend te gebruiken vanaf 17:00

Capaciteit

Lange tafel

32 personen

Borrel

50 personen

Faciliteiten

Beamer met scherm

Daglicht

Eigen keuken

Proef de sfeer van De Refter

De Refter
De Refter
De Refter

This website is brought to you by Lawless & Lotski