Toggle Menu

Offerte

geheel vrijblijvende prijsaanvraag

Hartelijke dank voor uw bericht, wij zorgen ervoor dat u binnen twee werkdagen een reactie van ons heeft.
Hartelijk groet, Team Utrecht City Meetings

Koffie / Thee:

Overnachting:

boeken:

welkom@UtrechtCityMeeting.com
De Vrouwe Justitiazaal

De Vrouwe Justitiazaal

Wilt u uw bijeenkomst, training of vergadering afsluiten met een gezellige borrel, uitgeserveerd diner of walking dinner, dan kan dat in een informele sfeer in ons restaurant: De Rechtbank. We verwelkomen groepen tot 30 gasten graag aan onze borreltafel en voor een gelegenheid van 30 tot 250 gasten is onze Vrouwe Justitiazaal perfect. 

U bepaalt zelf hoe uw event eruit komt te zien met onze flexibele zaalinrichting, LED-verlichting in alle kleuren (dus ook de kleuren van uw bedrijfslogo), de 11 meter lange bar en een DJ of band om het dak eraf te feesten tot 1:00. Kies zelf de verzorging die bij uw event past: van een borrel met bier, wijn, fris en lekkere bitterballen tot een uitgebreid zes gangen diner inclusief wijnarrangement. Bepaal zelf of u vooraf een vaste prijs voor zowel dranken als diner afspreekt of alles op nacalculatie laat berekenen. 

Een prijslijst online zetten heeft geen zin daar ieder evenement eigen bijzonderheden heeft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Bel (030 233 00 33) of mail ons gerust voor een offerte zonder ergens aan vast te zitten. Ons events team heeft een schat aan ervaring en zet die graag voor u in!

Capaciteit

Opstelling op maat

250

Faciliteiten

Wifi mogelijk

Flipboard

Beamer met scherm

Geluidsboxen

Microfoon

Apart verstelbaar licht

Eigen bar

Gekleurde LED-verlichting

Proef de sfeer van De Vrouwe Justitiazaal

De Vrouwe Justitiazaal
De Vrouwe Justitiazaal
De Vrouwe Justitiazaal

This website is brought to you by Lawless & Lotski